Kettingen zijn van alle tijden. Het is een sieraad dat in elk modebeeld past en dan ook veel wordt gedragen. De tijd dat kettingen alleen door vrouwen werden gedragen ligt allang achter ons. Daarmee is het dan ook eigenlijk een unisex sieraad, een sieraad voor zowel hem als haar.

Aanvulling op jouw outfit

Kettingen zijn een mooie aanvulling op zowel jouw formele als casual kledingstijl. Wanneer je eens met iets anders dan anders op de proppen wilt komen, kies dan eens voor witgouden kettingen. Kettingen van witgoud geven jou een bijzondere uitstraling, eentje van elegantie en stijl, zonder dat witgouden kettingen te nadrukkelijk aanwezig zijn. Het gaat immers om jou en niet om jouw ketting, maar de combinatie tussen jullie maakt jullie natuurlijk uniek.

Witgoud is geelgoud met een kleurtje

Geelgoud is ons allemaal natuurlijk wel bekend. Witgoud daarentegen is voor sommigen een wat onbekendere variant goud. Vandaar dat we even kort stilstaan bij wat witgoud nu eigenlijk echt is. Witgoud is een vorm van regulier geelgoud, maar dan in bewerkte vorm. Om de witte kleur goud te krijgen wordt aan het gele goud bijvoorbeeld zilver of platina toegevoegd. Hierdoor verkleurt het gele goud in de bijzondere witgouden kleur. Het proces om witgoud te verkrijgen is redelijk bewerkelijk en arbeidsintensief. Wanneer je de prijs van witgouden kettingen vergelijkt met die van geelgouden kettingen moet je er dan ook niet vreemd van opkijken dat de witgouden kettingen wat duurder in aanschaf zijn.

Maar dan heb je ook wat

Ok, ze mogen dan wat duurder in prijs zijn, maar dit is het wel waard. Je koopt dan namelijk wel kettingen van een bijzonder materiaal. Bijzonder van kleur, bijzonder in uitstraling, bijzonder in alles. Witgouden kettingen zijn ook mooi om cadeau te geven. Dit hoeft echt niet persé alleen aan je vrouw of vriendin. Wanneer je mensen die speciaal voor jou zijn iets bijzonders wil geven dan zijn kettingen van witgoud het ideale cadeau. Je geeft dan namelijk niet alleen het sieraad, maar je laat hiermee ook blijken dat je om iemand geeft of waardeert wat iemand voor jou betekent of gedaan heeft. Witgouden kettingen zeggen het allemaal!